Pendaftaran Untuk Menyertai Kejohanan Catur Terbuka Daerah Sabak Bernam 2019

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sukacita dimaklumkan bahawa Kelab Catur Politeknik Sultan Idris Shah di bawah Pusat Kecemerlangan Atlet (Catur), Seksyen Pengurusan Sukan & Kokurikulum dengan kerjasama Kelab Catur Sabak Bernam akan menganjurkan Kejohanan Catur Terbuka Daerah Sabak Bernam 2019. Maklumat kejohanan adalah seperti ketetapan berikut:
  • Tarikh  : 16 Mac 2019  (Sabtu)
  • Tempat : Perpustakaan, Politeknik Sultan Idris Shah
  • Masa : 8.00 pagi hingga 6.00 petang.
  • Kategori : Terbuka, Bawah 18 tahun, Bawah 12 tahunSehubungan dengan itu, kami amat berbesar hati menjemput pihak tuan untuk menyertai kejohanan ini. 

Pendaftaran peserta boleh dilakukan secara atas talian melalui pautan di bawah:Para peserta diwajibkan untuk membuat pendaftaran secara Online dengan mengisi maklumat yang diperlukan. KLIK BUTTON DI ATAS UNTUK BUAT PENDAFTARAN SECARA ONLINE


Sebarang pertanyaan berkaitan pertandingan kejohanan ini, boleh terus berhubung dengan encik Muhamad Anuar Bin Marsib (011 38221589) atau encik Mohd At-Tarmizi Bin Abu Hassan (013 3507201). 

Penyertaan pihak tuan/puan amat dialu-alukan.

Sekiranya tuan/puan memerlukan surat jemputan atau maklumat tambahan berkaitan dengan kejohanan ini, tuan/puan boleh muat turun dokumen-dokumen tersebut menerusi senarai pautan di bawah:

Share on Google Plus

About nuargto

Seorang Penulis Blog Secara Sambilan di Coretananuar.com, catur-sukipt.blogspot.my. Sangat meminati permainan catur
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Catat Ulasan