Keputusan Penuh Pertandingan Catur Rapid Tertutup PSIS 2012

Senarai Pemenang Untuk Kategori Pelajar :

Tempat Pertama  :  M. Fahmi     (JP)      4 Mata (13)
Tempat Kedua    :  Adi Abdul    (JKA)   4 Mata (11)
Tempat Ketiga    :  M. Fuad       (JKE)   4 Mata  (10) 


Senarai Pemenang Untuk Kategori Staf :

Tempat Pertama  :  M. Anuar         5 Mata (15)
Tempat Kedua    :  M. At-Tarmizi  4 Mata (12)
Tempat Ketiga    :  M. Zarilfaizi      3 Mata (6) 

Berikut merupakan Keputusan Keseluruhan Pertandingan Catur Rapid Tertutup PSIS 2012..

Tahniah!! Kepada para peserta yang berjaya memenangi Pertandingan pada kali ini.. Bagi para peserta yang tidak berjaya boleh cuba lagi pada semester hadapan..

Share on Google Plus

About nuargto

Seorang Penulis Blog Secara Sambilan di Coretananuar.com, catur-sukipt.blogspot.my. Sangat meminati permainan catur
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 comments:

 1. Berdasarkan peserta-peserta psis yg saya bermain pada sabtu lalu, peserta-peserta ini boleh lagi dilatih dan digilap. di peringkat awal, kemenangan tidak begitu penting. Ini kerana kekalahan akan mengajar pemain dari aspek manakah pemain itu lemah/cuai. Saya yakin, prestasi pemain2 psis boleh dipertingkat kerana saya yakin mereka telah mempunyai 'minat', dan hanya perlu terus belajar dan belajar untuk timba pengalaman. Tidak mengapa jika kalah. We learn something from that.

  Saya mencadangkan pemain di beri software gane catur agar mereka boleh berlatih mengikut level masing2 (rendah-sederhana-tinggi).

  Tahniah dan selamat maju jaya.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Ibu Anita Tki Malaysia, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang bapak tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Sudah banyak para normal yg kami mintai angka togel dan uang gaib cuma Ki Witjaksno yg berhasil alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi Ki Witjaksno:0852_2223_1459. ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya KLIK-> BOCORAN TOTO 2D 3D 4D 5D 6D

   Padam